Buytenlust Fair 17 juni 2017 een “warm” succes.


Buytenlust Fair 17 juni 2017
Oh, oh, wat hebben we het warm gehad in Oostvoorne!
’s Morgens bij het verzamelpunt voor de Mildenburgschool was de lucht nog bewolkt, grauw maar niet koud. Toen we uiteindelijk met 14 auto’s op onze plek stonden en met ons “kooktoestel“ koffie en de zelfgebakken koek op ons HVVP terras hadden geserveerd, liet de zon zich steeds meer zien, later op de dag werd het heel warm! Langzaam stroomde ook het terrein vol met publiek en na de officiële opening werd het gezellig druk.

IMG-20170618-WA0000

Intussen was ook de Karmann Ghia Club Nederland gearriveerd die BuytenLust hadden gekozen als startplaats voor hun zomerrit. Wij hebben heel veel bewonderaars gezien en menigeen informeerde dan ook heel belangstellend naar het wel en wee van de auto’s. Ook zijn er talloze foto’s gemaakt. En hoewel aan de overkant de auto’s van de toekomst stonden was het aan onze kant aanzienlijk drukker! Toch wel leuk om te zien.
Een aantal deelnemers maakte goed gebruik van het HVVP terras. Ook toevallige bezoekers familieleden, vrienden of kennissen van de deelnemers deelde mee in de (alcoholvrije) drankjes en hapjes wat erg werd gewaardeerd. Met daarbij, niet te vergeten, de goed gevulde lunchpakketten die we van de organisatie kregen uitgereikt, kon de dag niet meer stuk! Hartelijk dank hiervoor. DSC06043De muzikale kant werd dit jaar verzorgd door o.a. een dame die met behulp van een soundmix apparaat bekende liedjes uit de 50er-60er jaren zong, ook had ze haar outfit hierop aangepast wat een leuk geheel was om te horen en te zien. Op het podium traden tot halverwege de middag 4 dames op die een saxofoonkwartet vormden, daarna was de beurt aan de Pianoman.
Van de organisatie mochten we zo rond half vijf onze voertuigen starten om weer huiswaarts te keren. Alle deelnemers hebben het prima naar hun zin gehad, het was leuk en gezellig, de dag vloog om! En met een vriendenclub als HVVP is het geweldig om op deze manier je hobby te kunnen tonen.

Namens de HVVP organisatie, alle deelnemers en vrienden hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid!

2 gedachten over “Buytenlust Fair 17 juni 2017 een “warm” succes.

 1. Beste Klassiekerclubs en Eigenaren,

  Afgelopen zaterdag heeft Oostvoorne, mede door jullie medewerking, een prima festival beleefd!

  We hebben veel en alleen maar enthousiaste reacties gekregen van bezoekers en exposanten/muzikanten.

  Wij danken jullie voor je medewerking en hopen dat ook jullie terug kunnen kijken op een geslaagd festival!

  Met vriendelijke groet,

  Namens de organisatie van het Buytenlust festival

  Jan Lemmens en Arie Roskam

 2. Inderdaad was de Buytenlust fair een succes te noemen een leuk gemêleerd gezelschap van klassieke auto’s was gehele dag aanwezig en mocht zich van enorme belangstelling verzekerd zien waar ieder zijn / haar verhalen kwijt kon en niet in de laatste plaats door het super mooie weer waardoor de stoom belangstellenden tot op het laatst toe aanhield helemaal top! Het enige [min?] puntje en zeker niet voor mij alleen was de muziek nummer keuze van de overigens zeer goed spelende en fraaie dames met de Saxofoons.

  Kortom voldoende beweging / reuring en volop eten en drinken ook vanuit de fraaie food trucks op het terrein.

  Maar ook van Sonja [ als “Moeder” en mentor van alle klassieker eigenaren ] en Nico die naar onze verbazing een volwaardige catering in hun auto bij zich hadden en iedereen van de kassiekers van een natje en droogje voorzag tot en met toast met allerlei lekkers !!! dit was echt klasse !!!!

  Dus al met al een super topdag zeker voor herhaling vatbaar.

  Hartelijke groeten en super bedankt voor de organisatie.

  Jack van der Hoek

  Mede oprichter van HVVP 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *