10.000e bezoeker.

Ondanks dat het seizoen, wat het rijden betreft, er weer zo goed als op zit weet u onze website nog steeds prima te vinden. Zondag mochten we de 10.000e bezoeker verwelkomen een geweldig resultaat waar we zeer verheugd mee zijn, temeer daar de website pas sinds februari bestaat. Het zelfde geldt voor onze facebook pagina.

Uit de statistieken blijkt dat de fotoalbums en de blogs, waarop wekelijks het laatste autonieuws uit oldtimerland te vinden is, zeer bij u in de smaak vallen.

img_1469-medium

Ook wat het aantal deelnemers betreft hadden we het afgelopen jaar niet te klagen. Voor de toerrit op tweede paasdag en de toerrit door de Hoeksche Waard was veel belangstelling, voor de meer statische evenementen was de belangstelling een stuk minder. Jammer, want juist bij de statische evenementen is er volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over onze hobby. Ook de belangstelling van het publiek is soms erg verrassend. Hoewel het rijden misschien uw voorkeur heeft moet u het volgend jaar misschien toch gewoon eens een kans geven, wie weet hoe leuk u het vindt.

Voor 2017 zijn er alweer genoeg plannen in de maak, zodra deze concreet zijn uitgewerkt plaatsen we ze weer op de evenementenpagina.

De koude dagen staan weer voor de deur en  de pepernoten liggen alweer in de winkels. Een mooie periode om af en toe, misschien met een wijntje bij de open haard, nog eens door de fotoalbums te bladeren en alvast warm te lopen voor het nieuwe oldtimerseizoen met de HVVP. Wij hebben er zeker zin in.

Allemaal heel hartelijk bedankt voor uw deelname en belangstelling.