Toerrit 2e paasdag, tulpenrit, 13 april 2020

zie deze link

Maandag 13 april is het zover, dan vindt de eerste HVVP rit van 2020 plaats.

Het begint een traditie te worden om de openingsrit van de HVVP fleurig en geurig te starten met een mooie Hollandse tulpenroute.

De tulpen proberen we dit jaar weer te vinden op Goeree-Overflakkee waarbij we starten op Voorne-Putten. En dat alles weer over de mooiste binnenwegen. Als het voorjaar een beetje meehelpt zullen de tulpen weer in alle pracht te bewonderen zijn. Maar garanties zijn er niet dat hebben we in 2018 gezien toen er alleen maar groene sprieten te zien waren.

Het startpunt is bij Paviljoen De Kogeloven, Brielse Maas 1, 3233LD te Oostvoorne.

Daarmee zijn we gelijk terug in de geschiedenis van de HVVP, want bij de De Stenen Baak, vlakbij de kogeloven, vond in 1982 het eerste evenement van de HVVP plaats .

We verwachten u tussen 10.00 – 11.00 uur bij Paviljoen De Kogeloven alwaar Henny van Os en z’n team voor ons klaar staan met koffie en iets lekkers (voor eigen rekening).

Om 11.00 volgt de briefing van de rit waarna we vertrekken.

Startplaats: Paviljoen De Kogeloven, Brielse Maas 1, 3233LD te Oostvoorne

We zien U graag weer verschijnen op deze gezellige en kleurrijke rit. Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Bijdrage rit: € 5,00 per auto.

Aanmelden kan tot en met 4 april via het bekende E-mail inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Daar de animo voor een afsluitend buffet de laatste ritten helaas te wensen overliet, we kwamen maar krap aan het juiste aantal deelnemers om een buffet tegen gereduceerd tarief doorgang te kunnen laten vinden, hebben we besloten dit niet langer aan te bieden. U bent natuurlijk vrij om er zelf voor te kiezen om gezellig op de finishplaats een hapje te blijven eten.

Wij rekenen op een gezellige dag en verheugen ons er op u weer te mogen ontmoeten op deze eerste rit van het nieuwe HVVP-seizoen.

Hartelijke groet van de HVVP organisatie

Nico & Sonja de Winter.

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan.