Toerrit 2e paasdag 2018 (2e Tulpenroute Goeree Overflakkee)

Maandag 2 april is het zover, dan vindt de eerste HVVP rit van 2018 plaats.

Het begint een traditie te worden om de openingsrit van de HVVP fleurig en geurig te starten met een mooie Hollandse tulpenroute.

De route brengt ons voor de tweede keer naar Goeree Overflakkee alwaar, als het voorjaar een beetje meehelpt, de tulpen weer in alle pracht te bewonderen zijn.
Omdat de tulpenvelden ieder jaar worden verplaatst biedt dat tevens de mogelijkheid een andere route te rijden dan die van vorig jaar.

auto in veld

Startpunt (let op gewijzigd!) 
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving vertrekken we niet vanuit Stellendam maar vanaf Boelies bij Hellevoetsluis. De reden hiervoor is dat er op 2e paasdag, rond onze vertrektijd, een kerkdienst is in Stellendam. Hierdoor voorzien we dat parkeren een probleem kan worden. Om dit te voorkomen hebben we besloten te vertrekken vanaf  Paviljoen Restaurant Boelies, Oever 1, 3221 LC Hellevoetsluis, alwaar gastheer Arjan Ansink en zijn team klaar staan om ons te verwelkomen.

Paviljoen Restaurant Boelies, Oever 1, 3221 LC Hellevoetsluis

 

Finish
De finish blijft ongewijzigd bij ’t Wapen van Stellendam, Voorstraat 2 ,3251BD Stellendam alwaar gastheer Jeroen en zijn team klaar staan om ons te verwelkomen.

Parkeren (Finish)
Parkeergelegenheid is er áchter ’t Wapen van Stellendam bij de kerk, bij de niet meer in gebruik zijnde bushalte (grote strook) aan de zijkant van ’t Wapen van Stellendam en verder de ongebruikte parkeerplaatsen in de Voorstraat.

 

De planning van de dag is als volgt:
10.00 – 11.00 uur aankomst deelnemers bij Boelies te Hellevoetsluis
11.00 uur briefing v.d. rit
15.30 – 17.00 uur terugkomst deelnemers  bij ’t Wapen van Stellendam*
17.30 uur buffet diner

* Er is door de te verwachte drukte bij ’t Wapen van Stellendam geen aparte ruimte te reserveren voor de HVVP om bij terugkomst van de rit een drankje te gebruiken. Uiteraard is er hiervoor wel gelegenheid in de openbare ruimte.

Buffet
Na afloop van de rit is er, zoals u dat van de HVVP gewend bent, weer de mogelijkheid om met elkaar gezellig een vorkje te prikken. Dit keer is er weer een mooi buffet samengesteld. Indien u deel wenst te nemen aan dit buffet verzoeken wij u dit aan te geven op het inschrijfformulier*¹, zodat ’t Wapen van Stellendam zich hierop kan voorbereiden. De kosten voor het buffet bedragen € 24,95 p.p. (excl. drankjes).

Zie hier de samenstelling van het buffet.


KOUD EN WARM BUFFET

Voorgerecht
Pittige kartoffelsalade
Krabsalade met Stellendamse garnalen
Meloen met Serrano ham
Gebakken champignons met ham, ui, paprika en taugé
Roompaté met appelstroop
Diverse broodsoorten met kruidenboter

Tussengerecht
Licht gebonden soep van pomodori tomaat, geparfumeerd met knoflook en basilicum

Hoofdgerecht
Beenham in pepersaus
Varkenshaas medaillons met champignonroomsaus
Schnitzel met champignons en ui
Gebakken zeewolffilet met romige garnalensaus
Gebakken scholfilet met remouladesaus
Stoofpotje vis van alles wat de zee ons biedt in een saus van witte wijn, champignons, tomaat, spek en diverse groene kruiden

Bij het hoofdgerecht worden diverse soorten groenten, diverse soorten aardappelgerechten, decoratief opgemaakte sla en stoofperen op grootmoeders wijze of rabarber geserveerd.


We zien U graag weer verschijnen op deze gezellige en kleurrijke rit. Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Bijdrage rit: € 5,00 per auto.

Aanmelden kan tot en met woensdag 21 maart via het bekende inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Hartelijke groet van de H.V.V.P. organisatie

Nico & Sonja de Winter.

*¹ Als U zich opgeeft voor deelname aan het buffet wordt er wel op U gerekend !!

 

[su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#ce1806″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier verlopen”]Helaas de inschrijfperiode is verlopen.[/su_button]

 

Na verzending ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging. Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter akkoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan.