Opening van Groene Kruisweg/Hekelingseweg 23 juni a.s.

Opening Groene Kruisweg/Hekelingseweg donderdag 23 juni a.s.

Van Waterschap Hollandse Delta heeft de HVVP het verzoek ontvangen om deel te nemen aan de opening van de Groene Kruisweg/Hekelingseweg op Voorne Putten.

Zij openen op 23 juni officieel deze weg met wethouder/heemraad en omwonenden/genodigden. Zij vinden het leuk om een aantal bezitters van oldtimers uit te nodigen om bij deze opening aanwezig te zijn. Het is de bedoeling dat een aantal oldtimers de weg opent door een aantal rondjes te rijden, waarbij er ook foto’s worden genomen.

Het waterschap is nog bezig met de invulling van het programma, maar op hoofdlijnen is het de bedoeling dat we rond 13.30 uur verzamelen bij het Berenrestaurant Heenvliet, Stationsweg 27, 3218 AV Heenvliet

14.00 inloop koffie/thee met toespraakjes. De voorlopige planning is rond 14.20 uur te vertrekken en een paar rondjes te rijden met genodigden. Dat zal naar verwachting tot 14.45 uur duren en aansluitend zal er gelegenheid zijn voor een hapje en drankje. De deelnemende oldtimerbezitters zijn daar uiteraard van harte bij uitgenodigd.

Omdat de opening al op 23 juni is, willen wij graag voor 15 juni weten of er mensen zijn die hieraan willen meedoen. Namens Waterschap Hollandse Delta alvast bedankt voor uw medewerking!

Hartelijke groet van de H.V.V.P. organisatie

Nico&Sonja de Winter.

Meld u hier aan via het geautomatiseerde aanmeldformulier.

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.

Deze pagina kunt u hier ook als een printbare pdf-file downloaden.