Najaarsrit HVVP 17 september 2023

De najaarsrit voert ons dit keer via het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee naar het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Van start tot eindpunt bedraagt deze twee eilandenroute, ca. 108 km.

Het is een prachtige rit met als hoofddoel genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over de binnenwegen!

We starten bij Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek, Parkweg 1, 3221 LV Hellevoetsluis. Daar staat, op 17 september het Duinhoekteam klaar om de HVVP te ontvangen. Als blijk van waardering wordt het bestellen van een consumptie op prijs gesteld.

Ontdek het geheel vernieuwde Restaurant Duinhoek op Resort Città Romana. Geniet van de ongedwongen sfeer op het terras met uitzicht op de vijver of van de warme en rustgevende ambiance in het restaurant

Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek, Parkweg 1, 3221 LV Hellevoetsluis

U wordt tussen 10.00 uur – 11.00 uur verwacht, daarna volgt het openingswoord en een briefing van de rit. Het einde van rit wordt verwacht tussen 15.30 uur – 16.30 uur

De volledige planning van deze dag is als volgt:

10.00 – 11.00 uur aankomst deelnemers
11.00 uur briefing v.d. rit en aansluitend vertrek
15.30 – 16.30 uur terugkomst deelnemers bij Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek
16.30 – 17.00 uur tombola
17.30 uur diner (voor de deelnemers die zelf hebben gereserveerd bij het restaurant)

Diner

Voor deelnemers die dat op prijs stellen is er de mogelijkheid om na de rit van het restaurant gebruik te maken. U dient dit zelf vooraf te reserveren, het telefoonnummer van Restaurant & Evenementenlocatie Duinhoek is 0181-391052, vermeld bij het reserveren dat u van de HVVP bent, zodat we bij elkaar kunnen zitten.

We zien U graag als deelnemer en kijken uit naar een leuke en gezellige dag.

Bijdrage rit: € 7,00 per auto (vooraf te voldoen).

U ontvangt na de gebruikelijke inschrijving via de website, een voorlopige inschrijfbevestiging met een bankrekeningnummer. Het verzoek is daar de vergoeding van € 7,00 per auto, binnen drie dagen na inschrijving, op over te maken. Zodra de vergoeding bij ons binnen is kunt u de voorlopige inschrijfbevestiging als definitief beschouwen.

Op het vertrekpunt checken we of de deelnamevergoeding door ons is ontvangen. Niet ontvangen betekent dat er geen routebeschrijving en Goodiebag is aangemaakt en uw voorlopige inschrijfbevestiging niet geldig is.

Aanmelden kan tot en met 9-9-2023 via het bekende e-mail inschrijfformulier

hieronder.

Na verzending ontvangt u direct per mail een voorlopige deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan. Kijk ook even of de bevestiging niet in uw spambox terecht is gekomen.