Najaarsrit HVVP 17 september 2017

De najaarsrit voert ons over Voorne Putten waarbij we ditmaal een verschillend start- en eindpunt hebben. We hebben een prachtige rit voor u met als hoofddoel genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over de binnenwegen!

We starten bij het Rhoon Golf Center/Oude Maas Brasserie Rhoonse Polder, Veerweg 2a, 3161 EX Rhoon.

welkom-bij-brasserie-rhoonse-polder_big

Brasserie Rhoonse Polder is gevestigd op een unieke locatie. Gelegen in de polders, grenzend aan de Oude Maas in Rhoon wordt het omgeven door de Carnisse Grienden, de Rhoonse Grienden en natuurgebied Klein Profijt.

U wordt verwacht tussen 10.30 uur – 11.30 uur, daarna volgt het openingswoord en een briefing van de rit.

Het einde van rit wordt verwacht tussen 16.00 uur – 16.30 uur, bij ’t Wapen van Marion, Zeeweg 60, 3223 CV Oostvoorne.

Wapen van Marion

’t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in een mooi natuurgebied op een historische plaats die vroeger, toen Oostvoorne nog aan zee lag en een rijk bebouwde Boulevard had, bij badgasten zeer in trek was.

Voor deelnemers die daar prijs op stellen hebben we, zoals u dat inmiddels van ons gewend bent, bij ’t Wapen van Marion een smakelijk buffet kunnen samenstellen voor de prijs van €25,00 p.p.  (excl. drankconsumptie) *.

Samenstelling buffet:

  • Soep van de chef
  • Hoofdgerechtenbuffet met diverse gerechten door de chef samengesteld met o.a. zalmfilet, varkenshaasmedaillons, diverse salades, gerookte ham en meloen, brood met smeersels, frites en mayonaise
  • Desssert

We zien U graag als deelnemer en kijken uit naar een leuke en gezellige dag.

Bijdrage rit: € 5,00 per auto.

Aanmelden kan tot 8 september via het bekende inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Hartelijke groet van de H.V.V.P. organisatie

 

(*)  Als U zich opgeeft voor deelname aan het buffet wordt er wel op U gerekend !!

Meld u hier aan  [su_button url=”http://wp.me/P79JJI-1kI” target=”blank” style=”ghost” background=”#268014″ color=”#000000″ icon=”icon: car” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ title=”Aanmeldformulier”]Inschrijfformulier najaarsrit over Voorne en Putten De uiterste inschrijfdatum is verlopen [/su_button]

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging. 

Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan.