Najaarsrit 27 september 2020

Even dachten we dat het er dit jaar niet meer van zou komen. Maar gelukkig lijkt het, met enige aanpassingen, toch mogelijk om het HVVP-seizoen af te sluiten met een mooie rit.

Voor deze rit gaan we naar Schouwen-Duiveland. Het is een prachtige rit met als hoofddoel genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over binnenwegen waarbij we zeker weer een aantal verrassende plekjes en weggetjes tegen zullen komen.

Start en eindpunt:
Boelies, Oever 1, 3221LC Hellevoetsluis.

In overleg met eigenaar Arjan Ansink denken we daar, met inachtneming van de corona regels, een veilige startplek te hebben gevonden.

Arjan en zijn team staan op 27 september klaar om de HVVP te ontvangen. Als blijk van waardering wordt het bestellen van een consumptie op prijs gesteld.

Uw medewerking, voor een succesvolle dag, is natuurlijk van cruciaal belang. Houd u aan de 1,5 meter afstand, breng uzelf, anderen en de organisatie niet in verlegenheid.

Houd ook bij de registratietafel voldoende afstand van elkaar en de HVVP vrijwilligers.

Bij terugkomst geldt de parkeerplaats bij Boelies als eindpunt van de route, waarmee voor de HVVP, gezien de corona maatregelen, de dag ten einde is.

Indien u zelf nog gebruik van Boelies wenst te maken staat dat u natuurlijk vrij. Heeft u het plan daar, na de rit, iets te gaan eten, meld dit dan voorafgaand aan het evenement telefonisch aan Boelies, zodat zij met extra aanloop rekening kunnen houden.

Het telefoonnummer van Boelies is 0181-321618

Boelies ligt aan de rand van een mooi duingebied met uitzicht over het Haringvliet. De omgeving is recent behoorlijk op de schop gegaan, zo is het strand verbreed, is er een boulevard gekomen en zijn de parkeerplaatsen op een speelse manier in de omgeving opgenomen.

De volledige planning van deze dag ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur ontvangst deelnemers
11.00 – 11.15 uur welkom en korte briefing van de rit
11.15 uur start toerrit
16.00 – 17.00 uur terugkomst op de parkeerplaats en einde HVVP activiteiten.

We zien U graag als deelnemer en kijken, ondanks de beperkingen als gevolg van de Corona maatregelen, uit naar een leuke en gezellige laatste HVVP rit van dit seizoen.

Bijdrage rit: € 5,00 per auto.

Aanmelden kan tot en met 19 september via het bekende e-mailformulier onder aan deze pagina.

Hartelijke groet van de HVVP organisatie


Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan.