Najaarsrit 25 september 2022

Wat vliegt de tijd, na een mooie paas- en jubileumrit zijn we alweer toe aan de derde en laatste rit van het HVVP seizoen 2022.

De najaarsrit voert ons dit keer over Voorne Putten waarbij we een verschillend start- en eindpunt hebben. We hebben een prachtige rit voor u met als hoofddoel, u raad het al, genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over de binnenwegen!

Startpunt:

We starten bij het Rhoon Golf Center, Brasserie Rhoonse Polder.

Brasserie Rhoonse Polder, Veerweg 2a, 3161 EX Rhoon.

Brasserie Rhoonse Polder is gevestigd op een unieke locatie. Gelegen in de polders en grenzend aan de Oude Maas in Rhoon wordt het omgeven door de Carnisse Grienden de Rhoonse Grienden en natuurgebied Klein Profijt.

U wordt tussen 10.00 uur – 11.00 uur verwacht, daarna volgt het openingswoord en een briefing van de rit.

Eindpunt:

Het einde van rit wordt verwacht tussen 16.00 uur – 17.00 uur, bij Roompot Cape Helius, Nieuwe Zeedijk 1, 3221LZ te Hellevoetsluis. Roompot Cape Helius heeft speciaal voor de HVVP een parkeerterrein gereserveerd.

De volledige planning van deze dag ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur ontvangst deelnemers
11.00 – 11.15 uur welkom en korte briefing van de rit
11.15 uur start toerrit
16.00 – 17.00 uur aankomst bij Cape Helius

Diner

Voor deelnemers die dat op prijs stellen is er de mogelijkheid om, na afloop, van het restaurant gebruik te maken om iets te eten. Indien u dat wenst verzoeken wij u dat aan te geven op het inschrijfformulier.

We zien u graag als deelnemer en kijken uit naar een leuke en gezellige laatste HVVP rit van dit seizoen.

Bijdrage rit: € 7,00 per auto (vooraf te voldoen).

U ontvangt na de gebruikelijke inschrijving via de website, een voorlopige inschrijfbevestiging met een bankrekeningnummer. Het verzoek is daar de vergoeding van € 7,00 per auto, binnen drie dagen na inschrijving, op over te maken. Zodra de vergoeding bij ons binnen is kunt u de voorlopige inschrijfbevestiging als definitief beschouwen.

Op het vertrekpunt checken we of de deelnamevergoeding door ons is ontvangen. Niet ontvangen betekent dat er geen routebeschrijving en Goodiebag is aangemaakt en uw voorlopige inschrijfbevestiging niet geldig is.

Aanmelden kan tot en met 16 september via het bekende e-mail inschrijfformulier hier onder.

Hartelijke groet van de HVVP organisatie

Na verzending ontvangt u direct per mail een voorlopige deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan. Kijk ook even of de bevestiging niet in uw spambox terecht is gekomen.