Met de HVVP naar de Eifel van 10 tot 14 augustus 2021

HVVP gaat de grens weer over.

Het is een slecht jaar voor oldtimerclubs en vriendengroepen. Ook veel van onze HVVP ritten hebben we moeten cancelen, des te meer reden om positief vooruit te kijken. Dat doet de HVVP graag. Ervan uitgaande dat volgend jaar augustus de corona perikelen achter ons liggen en door het succes van het Sauerland treffen in 2019 (zie verslag), hebben we het plan opgepakt om van dinsdag 10 tot zaterdag 14 augustus 2021 een 5 daagse Eifeltour te organiseren.

Enjoy hotel Daun

Midden in de Eifel gelegen bij de 3 kratermeren ligt het Enjoyhotel Daun boven op een berg met zicht in het Pützdal.
Het beschikt over 2 grote terassen, één bij Tommie’s bar en één bij het restaurant, die beiden aan de zuidkant liggen. Vanuit hier heeft u een prachtig uitzicht in de natuur.

Het hotel ligt op 2,5 km loopafstand van het romantische dorpje Daun, door een goed begaanbaar bospad. Dit zeer bekende vakantie gebied biedt talloze mogelijkheden voor een zeer afwisselde vakantie. Enjoyhotel Daun beschikt over 28 kamers, waaronder enkele mindervalide kamers, allen met douche/bad, toilet, TV met Nederlandse zenders en een zitje. Alle kamers beschikken over een balkon op het zuiden en bevinden zich op de begane grond of 1ste etage, er is geen lift aanwezig.


Wat biedt het hotel u:

5 Daagse alles inclusief

 • Ontvangst met warme lunch of koffie met gebak
 • 4 x Overnachting met uitgebreid “Enjoy” ontbijtbuffet
 • 4 x Warme lunch of lunchpakket
 • 4 x Driegangenkeuze menu
 • NIEUW: Koffiecorner koffie en thee gehele dag GRATIS
 • Dagelijks alle drankjes van 17:00 t/m 24:00 GRATIS
 • bieren, wijnen, fris- en vruchtendranken, jenevers en apfelkorn
 • GRATIS Dagtocht per touringcar door de Eifelregio
 • Iedere avond vertier en entertainment
 • o.a live muziek, dorpswandeling en Quizavond
 • Hierbij wordt regelmatig een bittergarnituur geserveerd
 • GRATIS gebruik Jeu de Boulesbaan en alle andere faciliteiten
 • GRATIS div. auto-, fiets en wandelroutes en een lunchpakket
 • GRATIS gebruik overdekte stalling voor fietsen en motoren
 • GRATIS uitstapjesboekje t.w.v. €6,95 en gebruik infotheek
 

Wat biedt de HVVP u:

Heen en terugreis:

 • Het adres van Enjoyhotel Daun is, Zum Eifelblick 1 – 54550 Daun (Gemünden), Duitsland.
 • Via de snelweg is de afstand vanuit Hellevoetsluis 365 km en doet u er, volgens de routeplanner, een kleine 4 uur over, tussenstops niet meegerekend.
 • Kiest u voor de landelijke binnendoorroute dan is de afstand 346 km en doet u er, volgens de routeplanner, een kleine 6 uur over, stops niet meegerekend. Route beschikbaar als GPX bestand voor uw navigatie apparatuur.
 • U reist zelfstandig naar het hotel. Vanaf 15.00 uur is uw kamer beschikbaar (zie ook info op hotel website)
 • Vind u de reis in één dag te ver dan is het misschien een idee om onderweg een extra overnachting te boeken. De HVVP organisatie is aan het onderzoeken of er een hotel ergens halverwege de route is te vinden waar, de deelnemers die dat wensen, gebruik van kunnen maken. Hierover zullen we u begin 2021 informeren.

Tijdens uw verblijf:

 • Tijdens uw verblijf in het hotel zullen er, naast de genoemde gratis dagtocht per touringcar, ook een aantal mooie routes door de HVVP worden uitgezet om met de oldtimers te rijden. Dit wordt opgenomen in het draaiboek van deze dagen en, zo mogelijk, ook als GPX bestand voor uw navigatie systeem, beschikbaar gesteld.

Overig:

 • Deelnemers ontvangen in de aanvraagbevestiging een wachtwoord waarmee het routemenu op de website geopend kan worden. Daar vind u uitleg over navigatie apparatuur en kunt u, indien u daarvan gebruik wenst te maken, de routes als GPX-bestanden downloaden.  Let wel, de GPX-bestanden en uitleg zullen niet eerder beschikbaar zijn dan nadat alle routes zijn uitgewerkt, hetgeen in ieder geval ruim voor aanvang van het evenement het geval zal zijn.

Het is een vakantie, dus vrijheid blijheid, heeft u even geen behoefte aan een gezamenlijke activiteit dan gaat u gewoon uw eigen weg.


Reis, ongevallen en breakdown verzekering

Een reis-en ongevallenverzekering dient u zelf af te sluiten.

Ook een pech hulppakket (Breakdown Service) is in het buitenland zeker aan te bevelen. U kunt daarvoor o.a. terecht bij de KNAC of ANWB.

Inschrijfprocedure en kosten

Daar de HVVP een optie heeft op het complete hotel, inventariseren we eerst of er voldoende belangstelling is.

Hiertoe kunt u zich tot 31 december 2020 middels het aanvraagformulier, onder aan deze pagina, als deelnemer aanmelden.

NB. als het hotel eerder dan genoemde datum vol is sluiten we de inschrijving en wordt een reservelijst geopend.

Uw aanvraag betreft een voorinschrijving. Zodra duidelijk is dat er voldoende belangstelling is worden de aanvragen doorgestuurd naar het hotel, waarna verdere betaling, al of niet met annuleringsverzekering, en bevestiging rechtstreeks tussen u en het hotel zal plaatsvinden waarna uw inschrijving definitief is.

Daar het hotel, gedurende genoemde periode, alleen voor HVVP deelnemers is gereserveerd is direct inschrijven bij het hotel niet mogelijk.

De prijs van dit 5 daagse alles inclusief hotel arrangement bedraagt  € 277,95 per persoon. (incl. toeristenbelasting a €2.- p.p.p.n, excl. annuleringsverzekering,  excl. kosten eigen vervoer).

NB: inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst, hierbij geldt, vol is vol.

Helaas zijn alle kamers volgeboekt.

U kunt zich nog wel aanmelden voor plaatsing op de reservelijst.