Met de HVVP naar de Inter Classics Classic Car Show Maastricht 2023.

Het oldtimerseizoen is bijna weer voorbij, wat hebben we een leuk en gezellig HVVP jaar met elkaar beleefd. De auto’s beginnen aan hun winterslaap en nog even dan zitten we weer voor de haard en kijken uit naar het volgend oldtimer seizoen.

Maar erg lang hoeven we niet te wachten want de HVVP is er dit keer vroeg bij en heeft het plan opgevat om een bus te huren en op 14 januari met een volle bak naar de Inter Classics Classic Car Show Maastricht 2023 te gaan.

Gezien het enthousiasme, bij een soortgelijk bezoek in 2018 willen we, mits er voldoende belangstelling is, dit gaan herhalen. Dit jaar staat de show in het teken van “Dutch Grand Prix Classics” in samenwerking met diverse musea en privéverzamelaars presenteert Inter Classics een unieke collectie F1 wagens gepresenteerd uit de Formule1 geschiedenis van Circuit Zandvoort.

Daar het alweer 5 jaar geleden is dat we naar de MECC in Maastricht zijn geweest moet het zeker lukken om de bus opnieuw vol te krijgen.

Niet zelf rijden en ver lopen om te parkeren maar relaxed gereden worden, voor de ingang afgezet en niet in de rij te hoeven staan voor kaarten, want daar heeft de HVVP al voor gezorgd, is dat geen luxe?

Uiteraard kan dit alleen plaatsvinden bij voldoende deelname.

Evenement gegevens:

Het evenement vind plaats op zaterdag 14 januari 2023.

We vertrekken van de parkeerplaats aan de Fazantenlaan ter hoogte van sportcomplex De Fazant te Hellevoetsluis, daar is meer dan voldoende parkeergelegenheid (zie kaart hieronder).

Fazantenlaan, 1e parkeerterrein links, Hellevoetsluis

De bus staat v.a. 7.15 uur al klaar, uiterste vertrektijd is 7.30 uur.

Aankomst bij de MECC te Maastricht zal ongeveer tussen 10.00 en 10.30 uur zijn.

Voor vertrek vanuit Maastricht richting Hellevoetsluis staat de bus v.a. 16.15 uur klaar, uiterste vertrektijd 16.30 uur.

Aankomst in Hellevoetsluis wordt verwacht om ca. 19.30 uur.

De prijzen hieronder vermeldt zijn voor resp. ticket + bus, de bus prijs is gebaseerd op een volle bak, want het is de kostprijs gedeeld door 54 personen.

De kosten voor vervoer en entreeticket bedragen per persoon:

  • volwassene: ticket € 17,50 + bus € 18,50 = € 36,00 totaal.
  • 65 plus:  ticket € 16,00 + bus € 18,50 =  € 34,50 totaal, let op legitimatie bij ingang beurs verplicht.
  • kinderen tot 11 jaar entree gratis, bus €18,50, let op legitimatie bij ingang beurs verplicht.

Misschien een leuk Sint of Kerstcadeau?

Inschrijven is mogelijk tot en met 25 november 2022, of zoveel eerder als de bus vol is, via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Let op! Deelname vindt plaats in volgorde van aanmelding.

Als op 24 november blijkt dat er onvoldoende belangstelling is zal de reis worden geannuleerd daar deze alleen kostendekkend is bij een volle bus.

Indien er voldoende deelnemers zijn dan ontvangen de deelnemers die zich hebben aangemeld na 24 november een E-mail met het verzoek de verschuldigde kosten binnen 7 dagen over te maken.

Wij hopen dat dit HVVP initiatief weer bij u in de smaak valt. Wij  hebben er zin in en hopen dat u dat ook heeft.

Sonja en Nico.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de bus.

Na verzending ontvangt u direct per mail een voorlopige deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan. Kijk ook even of de bevestiging niet in uw spambox terecht is gekomen.