Jubileumrit 40 jaar HVVP op 17 juli 2022

Dit jaar is het 40 jaar geleden dat de HVVP, door vier vrienden, is opgericht en dat gaan we vieren met een mooie jubileumrit.

De rit gaat over Goeree-Overflakkee. Het is een prachtige rit met als hoofddoel genieten van de omgeving en, zoveel mogelijk, rijden over binnenwegen waarbij we zeker weer een aantal verrassende plekjes en weggetjes tegen zullen komen.

Start en eindpunt:
Dit keer zijn we te gast bij Golfclub Kleiburg, Krabbeweg 9, 3231 NB Brielle, die ons ‘s morgens van koffie en gebak voorzien (eigen rekening). Als blijk van waardering wordt het bestellen van een consumptie op prijs gesteld.

Golfclub Kleiburg, Krabbeweg 9 3231 NB Brielle

Bij terugkomst is er de mogelijkheid om gezellig nog een drankje te nemen en na te praten over de dag (eigen rekening).

Voor deelnemers die dat op prijs stellen is er de mogelijkheid om, na afloop, van het restaurant gebruik te maken om iets te eten. U dient dan wel zelf, vooraf, te reserveren via 0181-414225 of 0181-417366 zodat zij met extra aanloop rekening kunnen houden. Ook verzoeken wij u op het aanmeldformulier, aan te geven of u heeft gereserveerd.

De volledige planning van deze dag ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur ontvangst deelnemers
11.00 – 11.15 uur welkom en korte briefing van de rit
11.15 uur start toerrit
16.30 – 17.00 uur terugkomst op de parkeerplaats en einde HVVP activiteiten.
18.00 uur diner voor deelnemers die hiervoor hebben gereserveerd.

We zien U graag als deelnemer en kijken uit naar een leuke en gezellige HVVP jubileumrit.

Bijdrage rit: € 7,00 per auto (vooraf te voldoen).

Let op! aanmelden gaat volgens de nieuwe regels.

Voortaan ontvangt u, na de gebruikelijke inschrijving via de website, een voorlopige inschrijfbevestiging met een bankrekeningnummer. Het verzoek is daar de vergoeding van € 7,00 per auto, binnen drie dagen na inschrijving, op over te maken. Zodra de vergoeding bij ons binnen is kunt u de voorlopige inschrijfbevestiging als definitief beschouwen.

Op het vertrekpunt checken we of de deelnamevergoeding door ons is ontvangen. Niet ontvangen betekent dat er geen routebeschrijving en Goodiebag is aangemaakt en uw voorlopige inschrijfbevestiging niet geldig is.

Vanwege het bestellen van de rallyplaten is de uiterste datum van inschrijving 23 juni 2022. Na deze datum is inschrijven niet meer mogelijk.

Gebruik voor uw inschrijving het bekende e-mail inschrijfformulier hieronder.

Hartelijke groet van de HVVP organisatie

Na verzending ontvangt u direct per mail een deelnamebevestiging.  Indien u geen bevestiging ontvangt, heeft u mogelijk een onjuist e-mail adres opgegeven, een tikfoutje in het adres gemaakt of het vakje ter accoord niet aangevinkt. De bevestigingsmail komt dan niet bij u aan. Kijk ook even of de bevestiging niet in uw spambox terecht is gekomen.