Wheels for Wishes 16 juni 2019

Home Forums Evenementen (niet HVVP) Wheels for Wishes 16 juni 2019

Weergave van 0 geneste reacties
 • Auteur
  Berichten
  • #7234
   Annemieke
   Gast

   De eerste zonnige dagen van 2019 liggen inmiddels achter ons. Kijkt iedereen er ook al weer naar uit om heerlijk met hun klassieker te gaan toeren? Wij nemen hen graag mee met onze toertocht op 16 juni 2019 door West Brabant. Wij organiseren op die dag Wheels for Wishes, een unieke toerrit waar oude en nieuwe auto’s elkaar ontmoeten.

   We zamelen met deze toertocht geld in voor Make-A-Wish Nederland. De opbrengst van Wheels for Wishes zal door de stichting worden aangewend voor haar doelstelling; kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte kracht geven voor de toekomst door hun allerliefste wens te vervullen. Bekijk de wensvervulling van Thijn.

   Inschrijfkosten voor deze compleet verzorgde dag zijn € 195,= per equipe (auto incl. 2 personen). Deelnemers kunnen genieten van een smakelijk ontbijt, lunch en diner, uiteraard inclusief drankjes. Op het prachtige Bovendonk in Hoeven ontvangen we de equipes vanaf 08:45 uur en na een geweldige dag zwaaien we hen tegen 20:00 uur weer uit.

   Inschrijven kan op http://www.wheelsforwishes.nl

Weergave van 0 geneste reacties
 • Het onderwerp ‘Wheels for Wishes 16 juni 2019’ is gesloten voor nieuwe reacties.