UITNODIGING SLOT-/TRADITIERIT Zaterdag 29 september 2018 PIONIER AUTOMOBIELEN

Home Forums Evenementen (niet HVVP) UITNODIGING SLOT-/TRADITIERIT Zaterdag 29 september 2018 PIONIER AUTOMOBIELEN

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Webmaster 1 jaar geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #6378

  Webmaster

  Beste oldtimervrienden,

  Graag nodigen wij jullie uit voor de Slotrit op zaterdag 29 september. Een tourrit voor auto’s gebouwd voor 1945 waarmee we het seizoen willen afsluiten. Dat willen we doen op een manier doen die zowel bourgondisch als gezellig is.

  Als startplek is gekozen voor onze eigen garage in het pittoreske Goedereede. Deze houten schuur, die gebouwd is met oude scheepsmasten is alleen al de moeite waard. (Aanwijzingen omtrent de plaats waar u uw moderne auto en trailer kunt stallen én hoe u bij onze garage kunt komen, ontvangt u een week voor de start.) Na de koffie met lokale lekkernij zullen wij rond 10.30 uur een toer gaan maken over het eiland Goeree-Overflakkee. Met de zee, visserij, oude dorpen en veel natuur is dit erg genieten.

  De lunch zal op een unieke locatie aan de Brouwersdam zijn. Hier staat – op een opgespoten stuk strand en gebouwd op palen van 5 meter hoog – Strandclub ZEE. Er staat u hier een echte mosselmaaltijd te wachten met een lekker glas wijn. En mocht u niet van mosselen houden, dan zijn er alternatieven. U kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

  Voor de middagrit maken we een uitstapje naar het volgende eiland, dat deel uitmaakt van de provincie Zeeland (Goeree-Overflakkee behoort tot Zuid-Holland). U zult hier kunnen zien waarom zoveel toeristen elk jaar deze kant op gaan.

  We zullen nog een glaasje drinken op een unieke locatie (blijft nog een verassing) en we eindigen weer in Goedereede.

  Het evenement is daarmee nog niet over. Voor wie wil blijven eten zullen we voor een goede barbecue zorgen. In de buurt zijn hotels, B&B en campings, dus voor drank wordt ook gezorgd (zie bij http://www.booking.com : Ouddorp, Goedereede en omgeving).

  Prijs voor de dag is € 37,50 per persoon, de barbecue kost 35 euro per persoon (alles inclusief dranken).

  Wij willen iedereen oproepen om hun kinderen/ kleinkinderen mee te nemen en daarom zijn kinderen en jongeren t/m 18 jaar gratis (dit geldt ook voor de barbecue).

  Ook nu weer vragen we u om eventueel één of twee extra passagiers mee te nemen als daarom verzocht wordt. Als je zelf niet (meer) kunt rijden, is het zo fijn om toch nog mee te kunnen doen met de club waarvan je vaak al zo lang lid bent…

  Opgeven kan via pac.evenementen@gmail.com of lklein@prewarcar.com. Voor vragen, bel Laurens (0621276908). Voor deelname hoeft u geen PAC lid te zijn: u kunt als gast meerijden mits u komt met een voor 1940 gebouwde auto.

  Wij hopen u allen in Goedereede te verwelkomen.

  Met vriendelijke groet,

  Laurens & Morris Klein

  Hans & Astrid van Huizen

Het onderwerp ‘UITNODIGING SLOT-/TRADITIERIT Zaterdag 29 september 2018 PIONIER AUTOMOBIELEN’ is gesloten voor nieuwe reacties.