Oldtimershow Friese Ballonfeesten zondag 30 juli

Home Forums Evenementen (niet HVVP) Oldtimershow Friese Ballonfeesten zondag 30 juli

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Oldtimer show 3 jaren, 2 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #3542

  Oldtimer show

  Hallo,

  Op 27 tot en met 31 juli vindt de 31e editie van de Friese Ballonfeesten plaats. De Oldtimer Show mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, net als de Toertocht! Met meer dan 20.000 bezoekers en 3.000 zakelijke gasten zijn de Friese Ballonfeesten het grootse ballonevenement van Nederland.

  Daarom willen wij de leden van de diverse oldtimerclubs van harte uitnodigen om ook hun oldtimer(s) tentoon te stellen voor het publiek.

  Wij willen u hierbij dan ook vriendelijk vragen om het evenement op te nemen in uw evenementenkalender en indien mogelijk indien u de mailadressen daarvan heeft de diverse oldtimerclubs en/of de leden per mail te informeren over de deelnamemogelijkheid van de Oldtimer Show tijdens de Friese Ballonfeesten op zondag 31 juli 2016 met optie voor het tentoonstellen van de Oldtimer op zaterdag 30 juli.
  Op zaterdag is er de nachtmarkt en vlooienmarkt, live muziek met Fragment, vuurwerk en de candelightning.
  Op zondag 31 juli is er tevens een markt en vlooienmarkt op de buitenring met een scala aan diverse attracties en programmaonderdelen.

  Men kan zich aanmelden via http://www.ballonfeesten.nl/index.php?p=91&page=Aanmelden%20OldtimerShow

  Wij hopen een groot aantal deelnemers zondag 31 juli te kunnen verwelkomen om er met zijn allen een mooie dag van te maken.

  Met vriendelijke groet,

  De Oldtimershow commissie

Het onderwerp ‘Oldtimershow Friese Ballonfeesten zondag 30 juli’ is gesloten voor nieuwe reacties.