Help studenten met hun oldtimeronderzoek!

Home Forums Algemeen Help studenten met hun oldtimeronderzoek!

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Laila 1 jaar, 11 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #5614 Reactie

  Laila

  Beste leden en lezers van HVVP,

  Mijn naam is Laila en ik ben vierdejaars Communicatiestudente aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Samen met mijn projectgroep doe ik voor onze opleiding een klein onderzoek naar de markt van klassieke auto’s. Deze verschilt namelijk enorm van de ‘gewone’ automarkt en is dan ook erg interessant om meer inzicht in te krijgen. Maar, daar hebben we jullie hulp bij nodig!

  Voor ons onderzoek willen we graag meer weten over de mensen die klassieke auto’s bezitten, hoe ze hem gebruiken en wat ze belangrijk vinden bij onderhoud en reparatie. Hiervoor hebben we een korte online enquête gemaakt, die slechts 5-10 minuten kost om in te vullen.

  Naar de enquête: https://goo.gl/2GJyoE

  Jullie antwoorden helpen ons enorm met ons onderzoek, dus daarom willen we jullie vriendelijk vragen om een paar minuutjes van jullie tijd te besteden aan de enquête invullen. De gegevens worden enkel gebruikt voor educatieve doeleinden en zullen niet online gepubliceerd worden.

  Alvast hartelijk dank!
  Namens Laila en haar projectgroep.

Reageer op: Help studenten met hun oldtimeronderzoek!
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">