Curamare Tulpenrit 20 april 2019

Home Forums Evenementen (niet HVVP) Curamare Tulpenrit 20 april 2019

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Jan en Nellie 6 maanden, 3 weken geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #7120 Reactie

  Jan en Nellie

  De Curamare Tulpenrit is een rondrit voor klassiekers en youngtimers over Goeree-Overflakkee langs de bloeiende bollenvelden. De lengte van deze rit is ongeveer 100km.

  De start is bij zorgcentrum Nieuw Rijsenburgh te Middelharnis en het eindpunt is bij Vakgarage Stellendam te Stellendam.

  De volledige opbrengst van deze rondrit wordt overgedragen aan Curamare voor de aanschaf van robot huisdieren die worden uitgeleend aan bewoners van de zorgcentra.
  Start: 10.45 uur vanaf Nieuw Rijsenburgh te Middelharnis, Sperwer 271
  U bent vanaf 10.00 uur welkom in de centrale hal van Nieuw Rijsenburgh om uw routeboek in ontvangst te nemen waar ook een kopje koffie voor u klaar staat.

  Einde: Vakgarage Stellendam met een kopje koffie of iets fris.

  Kosten deelname: € 12,50 voor de auto met bestuurder, meerijders € 5,00 p.p.

  Inschrijfformulier aan te vragen bij Roel Mostert (r.mostert@telfort.nl) of Jan van der Sluijs (janennellievandersluijs@gmail.com)

Reageer op: Curamare Tulpenrit 20 april 2019
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">